GLOBÁLIS NÉPIRTÁS FELSŐFOKON! + videóval frissítve

2009.04.09. 19:17

„Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.” Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor, milyen egyéb hatóanyagokat juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált ember milliárdoktól, a maradékot pedig kezesbáránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik. Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népirtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.

GLOBÁLIS NÉPIRTÁS FELSŐFOKON!


A gyógyszergyártó lobby és a politika összefonódása

Amikor annak idején azt hallottam, hogy valaki táplálék-kiegészítőkrők beszél, azonnal sztereotip módon jutott eszembe a testépítő kondi termekben nyakló nélkül forgalmazott és szedett csoda termékek sora, melyek jó részének még a forgalmazását sem engedélyezték Magyarországon, bizonyított ártalmasságuk miatt.

Ez persze nagyon régen volt, amikor még nem volt ennyi konditerem hazánkban. Mindenesetre ez a két dolog egymás szinonimájaként jelent meg a fejemben. Talán van, aki ismeri ezt az érzést. Aztán, mint aggódó anya, vettem a fáradtságot és magam is utánanéztem ennek a dolognak.

Azóta persze sokat változtak a dolgok ezen a téren, és a konditermek, jó része sem ajánl ártalmas szereket.

Mint megtudtam, az intenzív mozgás és izommunka, annyi energiát igényel, amennyit csak nagyon sok élelmiszer elfogyasztásával lehetne megadni testünknek, ez viszont erősen megterhelné a gyomrot, és az emésztő szerveket.

Aztán meg úton-útfélen lehet hallani ma is, hogy mennyire fontos a vitaminbevitel.

A “jó” gyógyszergyártók menten a „segítségünkre” siettek, hogy mesterséges készítményeikkel „egészségesebbé” tegyenek minket és szemünk fényét: gyermekünket.

Nem is értettem, miért nem elegendő, ha rendszeresen fogyasztunk, zöldséget, gyümölcsöt, tejtermékeket. Mi szükség van a plusz vitaminokra? Közben egyre többet lehetett arról hallani, hogy a távolról érkező gyümölcsöket különböző egészségre káros vegyszerrel permetezik, hogy a hosszú úton ne rohadjanak meg. Ráadásul ezek jó részét már azelőtt leszedik, hogy az érési csúcsot elérnék. (ez az az állapota a gyümölcsnek, amikor olyan érettségi fokot ért el, amikor a legtöbb benne a vitamin és ásványi anyag).

Aztán a génmanipulált élelmiszerek is piacra kerültek.

A növényvédőszereket meg sorra tiltották be, mert időközben kiderült, hogy károsak az emberi szervezetre is és lemosással nem távolíthatóak el. Ezenkívül, a gyógyszerlobbik hatására rendre jelentek meg olyan cikkek, tanulmányok, hogy ne fogyasszunk, zsírt, tojást, vajat, stb, stb, mert bizonyos, hogy ezek is ártalmasak. És még sorolhatnám, a számtalan befolyásolási kísérletet, amivel a mesterséges készítmények felé orientálják az embereket.

Magyarán, kiderült, hogy a szervezetünknek szükséges tápanyagokat kénytelenek vagyunk egyéb forrásból is pótolni. Pl. gyógyszer és gyógyhatású és természetes készítmények formájában. Ezek káros hatásáról vagy hatékonytalanságáról azonban csak elvétve cikkeztek!

Így ír erről egy hozzáértő: „De a környezetünk ily mértékű tudatos elszennyezésének a következményeként a talaj energiái kimerültek, és a tápláléknövényeink már töredékét sem tartalmazzák azoknak a tápanyagoknak, amelyeket tartalmazniuk kéne ahhoz, hogy az emberi szervezet számára valódi táplálékok lehessenek.

Nézzük meg a Gödöllői Agrártudományi Egyetem ezzel kapcsolatos elemzését:”


Ezek után beigazolódott korábbi sejtésem, hogy az élelmiszerek manapság már nem olyanok mint régen. Valahogy hiányoztak a gyermekkoromból ismert ízek, illatok. Mostanság a paradicsomnak, paprikának, gyümölcsöknek sem az íze, sem a zamata nem olyan, mint régen volt.

„Az adatok elszomorítóak, és azóta újra eltelt közel húsz év …

Mivel a szervezetbe már képtelenség csak táplálékkal bejuttatni a zavartalan működéshez kellő mennyiségű “üzemanyagot”, ezért nagyon fontos, hogy saját egészségünk érdekében pótoljuk azokat étrend-kiegészítők formájában.”

„Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.”

„A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy ne legyenek beteg emberek, hisz akkor megszűnik a profit. A gyógyszeripar mögött álló kartell érzékenyen ügyel arra, hogy a hatékony és a megelőzést támogató módszereket – bármi áron is, de – a földbe tiporja. Nem véletlen, hogy itt az oldalon is egyre több az olyan hozzászólás, amelyben kétkedve kérdezik, hogy:

· igaz, hogy a lycium mérgező?
· azt hallottam, hogy a fokhagyma hatástalan a keringést illetően …
· A B17 vitamin tényleg halálosan mérgező, azért tiltották be?
· azt írták az újságban, hogy a feketenadálytő és a kakukkfű súlyosan toxikus …
· a sárgarépától tényleg megmérgeződünk, ha sokat eszünk belőle?

A média pedig jó pénzért hű csatlósa a kartellnek – az emberek “biztos forrásból származó” riogatásának.”

Aztán utána néztem annak is, hogy vajon van-e hatékonyabb felszívódású, egészséges, természetes úton készült nem kémiai alapú táplálék-kiegészítő és vitamin. Szerencsére ezekből is bő kínálat van még! Akár kivonatos, aszalt, préselt, stb. formában. Különféle teák, gyógynövények, és más természetes készítmények. Melyek magán a növényen kívül – amelyből készültek – semmi más káros, vagy mellékhatással bíró anyagot nem tartalmaznak. Mondom: MÉG!

„Mivel egyre többen vagyunk, akik nem dőlnek be ezeknek az áltudományos híreknek – amelyek több ezer éve hatékonyan és mellékhatás mentesen alkalmazott gyógynövények hitelességét próbálják aláásni -, a kartell új módszerhez folyamodott, hogy a betegséggyár működési mechanizmusa nehogy összeomoljon: elveszi tőlünk a vitaminjainkat és az étrend-kiegészítőinket!”

Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. Ezért aztán, a politikához (hová máshová?) fordul támogatásért!
Mint korábbi cikkeinkben is írtuk, a pénzoligarchia több milliárddal kevesebb embert tart kívánatosnak itt a földön.

Ha továbbgondoljuk, és logikusan összerakjuk a rendelkezésünkre álló más irányú ismereteinket is, akkor nagyon könnyen eljutunk oda, hogy a dolgokat összefüggéseiben is meglássuk.
Az emberek befolyásolása nemcsak a fizetett médiák által lehetséges, hanem tudatmódosító szerek alkalmazásával is megoldható.
A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor, milyen egyéb hatóanyagokat, vagy bármi mást juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált ember milliárdoktol, a maradékot pedig kezesbáránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik.

Tehát, mind a hatalomnak, mind pedig a gyógyszergyártóknak kifizető a szoros kapcsolat és egymás támogatása!

A népirtásnak rengeteg formáját ismerjük már ma is. Az egyik leggyorsabb módszer a háborúk kirobbantása.

Egy másik módszer, az élelmiszerek, ivóvíz, manipulálásával, a stresszes élet kikényszerítésével a meddővé tétel – ez ma már lassan népbetegség egy bizonyos körben.

A gyermekvállalás anyagi eszközökkel való visszaszorítása.
A hagyományos erkölcsök lerombolása, a szexuális szabadosság, és a nemiség szabad megválasztásának elterjesztése szintén a családi modell, a gyermekvállalás ellen hat.
Egy kevésbé látványos, ámde legalább ilyen hatékony módszer a gazdasági -, törvényi túlszabályozás is!
Nincs is értelme sorolni az eszközök tárházát.

Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népirtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.

Audie

Reklámok
Galéria | Kategória: ARCHIVUM, Audie, SZERZŐK
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.