“Összeesküvés elmélet” vs. valóság – Vegyi csíkok

Bár több esetben is foglalkoztunk már ezzel a kérdéssel. Leggyakrabban a chemtrail – vegyi csíkok – a vegyi anyagok nagy magaságban való kipermetezése, elsősorban mint az egyik időjárást befolyásoló tényező kerül megemlítésre a nyilvánosság előtt.
Azonban ismerve multinacionális cégek igen sürgető és támogató hozzáállását a genocídiumhoz, fel kell vetni a kérdést ebből a nézőpontból is.
Már vannak konkrét bizonyítékok, felvételek a vegyi permetezésre, mint az alábbi videóban is látható, azonban a kipermetezett anyagok igen változatosak lehetnek.

A kémiai csíkok keletkezésével, hatásával foglalkozó szakirodalom igen változatos. Pro és kontra jelennek meg állítások. Azonban magát a kémiai permetezés tényét ma már senki sem tagadja mint az korábban bevett szokás volt.
Ritkán kerültek napvilágra az erre vonatkozó korrekt, független és megalapozott vizsgálatok, melyek pontosan megállapították volna, a lehullott vegyszerek fajtáját, pontos összetételét, élettani és környezeti hatását.
Leggyakrabban ezeket az anyagokat tartalmazzák a permetezett vegyszerek: bárium és az alumínium -sók , polimer szálak, tórium, szilícium-karbid, cink, stroncium, kalcium, melyek több nap alatt érik el a földfelszínt.

Lássunk ezekből néhányat
A kalcium, kálium és magnézium. Ezek a kationok ionizálhatók. Amerikai mérések és kutatások mutatták ki, hogy a kalcium 5, a kálium pedig akár 15-szörös sűrűségben fordult elő, jelenlétük a levegőben szintén káros élettani hatást gyakorol a szervezetre a keringési zavaroktól, az allergiás reakciók kiváltásán át, a légzőszervi betegségekig kiváltásában van szerepük.

Alumínium, cink, stroncium, bárium rákot okoz a gyengébb immunrendszerű emberek esetében akár fél év alatt!
A nehézfém elraktározódik, felhalmozódik a szervezetben.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor vegyületeket hoznak létre.

Legtöbbször nem belégzéssel jut be szervezetünkbe a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb.)
A vegyi csíkokból ismert bárium-vegyületek bárium oxid (BaO), bárium-hidroxid (Ba(OH)2), bárium-hidrát (BaH2O2), és bárium karbonát (BaCO3), bárium titanát (BaTiO3). Jellemzőjük hogy ionos kötésűek, vízben pedig áramvezetőként viselkednek, bizonyos fajta vízmegkötő képességgel is rendelkeznek (anélkül, hogy reakcióba lépnének vele).

A bárium minden formájában káros az egészségre, noha a károkozás a dózistól függ. Kis mennyiségben az izomzatra fejt ki hatást, nagyobb adagban már az idegrendszerre is. Rendszeresen „adagolva” hányást, hasmenést, a pulzusszám leesését és magas vérnyomást okoz. Még nagyobb mennyiségben szívelégtelenségeket, szorongást, de ennél is nagyobb mennyiségben a bárium-karbonát (kb. 5g) a bárium-klorid (kb. 1g) adagban akár halált is okozhat egy átlagos ember számára, mivel a sejtek véráteresztő képességét megváltoztatja (a bárium-klorid a patkányméreg egyik összetevője)

Az alumínium-oxid (10-100mikron), kanadai mérések szerint a vegyi csíkok által érintett területeken akár 1247 mg/m3 értéket is mértek talajmintákból, ami már a mérgező tartományba esik. Elsősorban az idegrendszert károsítja, a mérgezés tünetei: emésztési zavarok, fejfájás, feledékenység, beszédzavarok, emlékezetkiesés, petyhüdt izomzat, rosszullét, koordinációs- és egyensúlyzavarok, erőtlenség, veseelégtelenség, fejlődési rendellenességek, és pszichés deformációk.
Több tanulmány szerint, elsősorban az alumíniumnak való hosszú távú kitettség a felelős az Alzheimer-kór növekvő terjedéséért.

***

Mivel ahhoz már hozzászoktak az emberek, szerte a világban, hogy a kormányok, a politikusok, a multi cégek kivétel nélkül tagadnak majd hazudoznak, végül pedig maszatolnak amikor valódi céljaikat leplezni próbálják, ezért már akkor sem hinnének nekik, ha az igazat, és a teljes igazat mondanák -bár ez még nem fordult elő. Legjobb esetben is csak részigazságokat kevernek a hazugságaikban, amitől azt remélik, hogy hihetőbb lesz állításuk. Ehhez gyakorta kapnak segítséget az általuk támogatott “szakmától” – pl a tudóstársadalom különböző intézeteitől, vagy tagjaitól – és médiáktól is.

Ezért az általuk “összeesküvés elméletnek” titulált események halmaza mindig is tartani fogja magát. Nincs ez másként a vegyi csíkokkal sem.
Az összeesküvés elméletekkel az a legnagyobb baj, hogy mindig van alapjuk, és idővel kiderül róluk, hogy nem is elméletek, hanem létező tények. Ám az ezeket körülvevő hazugságok és megtévesztések hálójának köszönhetően, időt nyernek vele azok akik eltitkolják, netán titkosítják, vagy csak egyszerűen tagadják létezésüket.

Nem véletlen, hogy egyik jelmondatunk éppen ez: “Minden kiderül, csak idő kérdése!”

Fehér Farkas, Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda

Kategória: Audie, Fehér Farkas, KÉK, SZERZŐK, TERRORIZMUS, TUD-TECH
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.