Invázió III. – rész – Újabb hordák a határon

…Hagyjuk is az EU-t és az USA-t. Nekünk, a maradék nemzeti szuverenitásunk megmentése, erősítése kell, hogy a célunk legyen. Akár az EU-val szemben is.
Be kell látnunk végre azt is, hogy az nem a szövetségünk, aki kifoszt, leigáz bennünket, elnyomja normális önvédelmi képességeinket.
Többször írtuk már, olyan, hogy bal-, vagy jobboldal nem létezik, csupán a jó és a gonosz oldala létezik. A harcban egyik oldalon a tisztességes stabil erkölcsi alapokon álló, tettre kész hazafias emberek állnak, míg velük szemben a szemétre való gyáva és haszonleső csőcselék. … Vissza kell állítani hazánk önvédelmi képességét, nem csupán katonai, hanem gazdasági téren is, vagyis az élet minden területén, mely születésünktől halálunkig kísér, legyen az oktatás, egészségügy, élelmezés, bármi, ami a haza, a magyarság érdekét szolgálja.

Újabb hordák a határon
Ideért a terrorista horda újabb hulláma.
Mint ismeretes, a magyar-szerb határon elkészült a magyar lakosság védelmére hivatott kerítés, ami egy részleges határzár, és 15-étől a Fidesz kormány szintén a magyar lakosság felhatalmazásával e védelmi stratégia részeként szigorúbb migrációs törvényt is életbe léptetett. A határ védelmére nagy rendőri erőt is mozgósított, melyet terrorelhárítókkal és katonasággal is megerősített.
Hogy ez mire lesz elég, az még elválik.

A határvédelem főpróbája
Tegnap, a horgosi (Röszke 2.) határátkelőnél a szerb szervek által buszokkal odaszállított bevándorlók terrorista tagjai erőszakkal próbálták áttörni a határzárat. Tették mindezt a szerb segítőik aktív, és a felvonult szerb rendőrség tétlen asszisztálásával.

A mintegy 800-1000 fős határnál várakozó migránsok közül nagyjából 200-an (ez az ott lévő „menekültek” negyede, ötöde) egy 50fős kemény mag vezetésével garázdaságra, erőszak alkalmazására ragadtatva magát, nekiesett a határkerítésnek, az áteresztő kapunak és rátámadt a magyar oldalon határt őrző rendőrökre, köveket, beton darabokat dobálva rájuk, valamint sátrakat, gumikat gyújtottak fel.
A támadás előtt ultimátumot (sic!) intéztek a határt őrző rendőrökhöz, vagyis megfenyegették őket, ha nem engedik át a hordát (magától értetődően ellenőrzés és iratok nélkül, – ahogy eddig), akkor erőszakkal jönnek át. Valószínűleg liberális támogatóik és terrorista vezetőik a homályos agyukban úgy képzelik, ha elég erőszakosan lépnek fel, és agresszív erőt mutatnak, akkor felülírhatják az adott ország törvényeit. Illetve ránk erőltethetik az akaratukat.
Ez ugyan eddig is csak részlegesen jött be nekik velünk szemben.
Noha a liberális média nem győzi a hazugságaival támogatni őket, a tények látványosan cáfolják minden hazugságukat.
Sajnálatos, hogy ennek ismét az ártatlanok itták meg a levét, hiszen megakadályozták a békés, a hatóságokkal együttműködésre hajló valódi menekült családokat a regisztrációban, tovább lassítva az ő bejutásukat. Illetve menekült státuszuk megvizsgálását.

Nem járunk messze az igazságtól, amikor azt feltételezzük, hogy a menekülteket, időseket, gyerekeket, asszonyokat, (melyek jó része valójában csak gazdasági menekült) a cionisták háttér támogatását élvező ISIS csupán színpadi kelléknek használja fel a terroristái tömeges bejuttatásához
Ennek eklatáns példája volt, amikor két gyermeket minden lelkifurdalás nélkül hajítottak át a kerítésen. (mindkét gyermek megsérült). Akik azt hiszik (vagy szeretnék elhitetni), hogy ez csak egyetlen kirívó eset, akkor a többi atrocitásról, tudomást se véve a homokba dugják. a fejünket.
Ezért mi emlékeztük más esetekre, mikor egy garázda Bicskénél a sínekre rántott egy asszonyt a karon ülő kisbabájával, vagy emlékeztetünk erre a szintén nem egyedülálló jelenségre: „Menekült férfiak bántalmazzák és erőszakolják meg menekülttársaikat, legyen szó akár nőkről, akár gyerekekről”. – Mandiner, MTI hír. a The Huffington Post című lap német internetes kiadása „Nőket és gyerekeket erőszakolnak a menedékkérők Németországban” című cikke alapján.

A horda, az agresszor jelző egyáltalán nem túlzás, különösen, ha még azt is hozzá vesszük, hogy amerre csak jártak mindenütt mocskot hagytak maguk után, eldobálták a kapott élelmiszereket, ruhákat, sátrakat, stb, valamint azt is, amit Bayer Zsolt írt: „Magyarországot megtámadták. Ország-világ szeme láttára. Láthatta mindenki. És mindenki láthatta a támadókat. Nem menekülők. Agresszorok. Életerős, fiatal, mindenre elszánt és bármire képes katonák.

A határzárat nem csak a Röszke 1. és Röszke 2. határátkelőnél bontották meg, hanem más részeken is. Ezeken a helyeken jutottak be néhány százan, anyákat gyermekeikkel együtt dobták át. Feltehetően a későbbi Magyarországon megtörténő „családegyesítés” kierőszakolásának szándékával.
Aztán ne feledkezzünk meg azokról a hazai, és külföldi, illetve a jelenlegi szerb „civil” támogatókról és „jogvédőkről” se, akik tüzelik és bujtogatják a migránsokat, és általuk készített plakátokat nyomnak a kezükbe „Megdöbbentő röpcédulákat osztogatnak a szerb határon!”. Egyúttal emlékeztetünk arra is, hogy a „menekültek” paprika spray-vel fújták le a magyar oldalon álló rendőröket (?!) Nem tudni, hogyan került hozzájuk, de ez sem példátlan. Korábban, a FB-on nyomaban.blogger bejegyzésben olvastuk, hogy szúró vágó eszközökkel, sőt nunchako-val felfegyverkezve érkeztek hazánkba: Szinte mindegyiktől vesznek el különböző fegyvereket, legtöbbször kések szúró-vágó eszközök, de van aki nunchakoval „menekül.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Mindezek után mit tesz a liberális EU?
Ugyanazt, amit az itthoni liberális média csőcselék is. Uszít az országunk ellen.
Úgy tesz, mintha valóban csupán menekültkérdés lenne a határok megtámadása. Macedónia után Magyarországot is szégyenpadra ültetné. A bajok gyökerével azonban nem foglalkozik, ahogyan a kiváltó okokkal sem, melyben USA talpnyalójaként és NATO tagként legalább akkora felelősség terheli, mint azokat, akiknek a talpát nyalja.

A véleményformálás mindig úgy kezdődik, hogy valaki visszaütött, de a kiváltó okról nem vesz tudomást. Az cionista vezénylésű USA,  halálugrásában migráns ügyben is magával rántja „szövetségeseit” is. A hazai hangadó médiák a röszkei eset kapcsán (is!) – természetesen, a is szócsöveihez csatlakozva a magyar kormányt támadva, bírálva próbálja balliberális csicskásait hatalomhoz juttatni.
Szíjártó nagyon finoman fogalmazott, amikor az események nemzetközi és hazai sajtó bírálatait, az események tényeket negligáló tálalását bizarrnak nevezte.

Mi felháborítónak tartjuk az egyoldalú és hazug (a valóságot figyelmen kívül hagyó) fröcsögést.
Ezek a fősodorbeli „tájékoztatások”, egyetlen szót sem ejtettek az előzményekről, mely a magyar határvédők REakcióját kiprovokálták, arról sem, hogy 14 rendőrünk megsérült. Arról is hallgatnak, hogy az atlantista tervezésű, irányítású és pénzelt „arab tavasz” célja nem más, mint az arab és afrikai országok, nekik nem tetsző vezetőinek eltüntetése, a nemzeti vagyonuk megszerzése, és ezen országok látszólag amerikai (valójában a Rothschildok államának) irányítása alá vétele, gyarmattá tétele volt. E cél „szentesítette” az eszközt, azaz ezen országok porig bombázását, működő rendszerük szétverését. Persze mélyen hallgatnak arról a tényről is, hogy az általuk kiképzett és pénzelt terroristák kicsúsztak az irányításuk alól, önállósodtak, elszabadultak, akárcsak kifejlesztett vírusaik (AIDS, Ebola, Madárinfluenza, stb.).
Most Szerbiának látszólag az a legfontosabb, hogy tiltakozzon az ellen, hogy a magyar rendőrök viszonozták a támadást, megvédeni merészelték a határainkat és e közben a könnygáz meg a víz a szerb határon átjutott.
A tétlen szerb erők, – nyilván parancsra – semmit sem tettek órákon át, hogy megakadályozzák a szerb oldalról indított magyar határvédők elleni támadást, noha a terrorista elemek teli palackokat, majd betondarabokat és köveket, sőt gyerekeket hajigáltak át a magyar oldalra. Ahogyan tétlenül bámulták a helyi vámmentes bolt kifosztását is, és a szerb oldalon felgyújtott adomány sátrak és ruhák, de még a szerbektől kapott gumiabroncsok füstje sem csípte a szemüket.
Mégis hazánkat marasztalták el ezúttal is. Még hosszan sorolhatnánk a nyilvánvaló ferdítéseket, hazugságokat.

A nagy kérdés csak az, hogy amikor az ISIS falova és a migráns hordák az EU-t is szeméttel, mocsokkal borítják el, amikor ezeket a gazdag EU-s országokat is visszavonhatatlanul elözönli az öntörvényű sáskahad, és ugyanolyan lépéseket kell majd megtenniük, mint Magyarországnak, akkor vajon ez a kettős mérce változik-e? A horda nem csupán beilleszkedni nem képes, de még követelőzik is, és igyekszik mindent a maga képére (anarchia, mocsok, embertelenség, bűnözés, erőszak) formálni, erre itt egy újabb „gyöngyszem”:

„Megértjük, hogy az Oktoberfest egy régi német hagyomány, de mi, muzulmánok, nem tudjuk elviselni ezt az iszlámmal ellentétes eseményt, mert az sért minket, és minden muszlimot a földön. Mi azt kérjük, hogy azonnal töröljék el a közelgő Oktoberfest eseményt.
A Szíriából, Irakból, Afganisztánból most érkező muszlim menekülteket is sérti. Az Októberfest eltörlése segíti őket abban, hogy ne felejtsék el muszlim hitüket.”

Az EU lerohanása már folyamatban van évtizedek óta, de a negatív hatásokat még most sem tudják kezelni. Mi lesz, ha a német, svéd, francia, stb. lakosságnak végképp elege lesz, és a liberális toleranciát sutba dobják – ami valójában már régen nem is tolerancia, hanem megalázkodás?

Az EU-nak befellegzett, csak még nem dőlt össze, ezért nem nyilvánvaló ez a tény sokaknak.
Mondjuk ki nyíltan az USA-nak is ugyanígy befellegzett. E tények egyre nehezebben kendőzhetők el az erős néphülyítés ellenére is.

Megoldások
Hagyjuk is az EU-t és az USA-t. Nekünk, a maradék nemzeti szuverenitásunk megmentése, erősítése kell, hogy a célunk legyen. Akár az EU-val szemben is.
Be kell látnunk végre azt is, hogy az nem a szövetségünk, aki kifoszt, leigáz bennünket, elnyomja normális önvédelmi képességeinket.
Többször írtuk már, olyan, hogy bal-, vagy jobboldal nem létezik, csupán a jó és a gonosz oldala létezik. A harcban egyik oldalon a tisztességes stabil erkölcsi alapokon álló, tettre kész hazafias emberek állnak, míg velük szemben a szemétre való gyáva és haszonleső csőcselék. Legyenek bármely szervezet tagjai is.
Ezért a megoldás a jók összefogása. Ma a gonosz aknamunkája nyomán azonban a jók oldala megosztott, mert nem hallgat a józan eszére, szívére és nem okult a tapasztalataiból, ehelyett, mérhetetlenül ostobán hagyja magát megosztani, megtéveszteni és eltűri a felette uralkodókat.
A jóknak kapcsolatot kell találniuk egymáshoz és kivetni maguk közül a selejtet, a gonosz szolgálatában állókat.
Meg kell vizsgálni, miben tudják egymást támogatni, hogyan tudnak összefogni, és megszabadulni azoktól, akik ezt meggátolják. Nem lehet, és nem is kell mindenkinek mindenkivel összefogni.

A nemzet szempontjából további megoldást jelent a migráció támogatása helyett a magyarság (ez nem azonos kategória a magyar állampolgársággal (is) rendelkezőkkel!) népességcsökkenésének megállítása. A magyarság fennmaradása a magyar családok támogatásával érhető el, akár pozitív megkülönböztetésük alkalmazásával is!). A sokszínűség mi magunk vagyunk, bennünk él. Nincs szükségünk a magyarságtól idegen elemekkel való mesterséges keveredésre. Legyen az bármilyen fajta-, mentalitás-, identitás, vagy kultúrabeli eltérés.

Ha már, minket magyarokat előszeretettel vádolnak igaztalanul azzal, hogy kirekesztőek, idegengyűlölők, antihumánusak vagyunk, s ki tudja még milyen jelzőket aggatnak ránk. Ne törődjünk ezzel a fröcsögéssel, hanem legyünk végre azok, akik valójában vagyunk, és a magyar nemzet érdekeit tartsuk szem előtt az idegen érdekek helyett, a közösségünk érdekét helyezzük a magánérdek elé.

A hitelesség érdekében őszinte párbeszédek lefolytatása, és a mostani áldemokrácia helyett egy valódi demokrácia szükséges

Meg kell szabadulni minden kolonctól, ahogyan a süllyedő hajóból is a ballasztot kell dobni, hogy a léken ne follyon be a víz, amíg befoltozzák.

Meg kell nyirbálni az érdemtelenek jogait, amíg nem bizonyítják, hogy tudnak felelősen viselkedni és érdemessé nem válnak a nemzethez tartozásra.

Vissza kell állítani hazánk önvédelmi képességét, nem csupán katonai, hanem gazdasági téren is, vagyis az élet minden területén, mely születésünktől halálunkig kísér, legyen az oktatás, egészségügy, élelmezés, bármi, ami a haza, a magyarság érdekét szolgálja.
Szerezzünk érvényt akaratunknak, mert a mi jogunk eldönteni, hogy kiket és milyen feltételek mellett fogadunk be, és ne az EU, vagy más szervezetek diktáljanak nekünk a mi kárunkra. Ha pedig a minket elözönlő migránsok közül mégis megengedjük néhánynak, hogy itt éljen, akkor azok kizárólag keresztények lehetnek.

Ezek a fennmaradásunk érdekében megtenni szükséges lépések, melyeket, már régen meg kellett volna lépnünk, de talán még most sem késő.

Audie – Szabad Riport

Galéria | Kategória: MEGOLDÁSOK
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Invázió III. – rész – Újabb hordák a határon bejegyzéshez

 1. Ida szerint:

  ” Persze mélyen hallgatnak arról a tényről is, hogy az általuk kiképzett és pénzelt terroristák kicsúsztak az irányításuk alól, önállósodtak, elszabadultak, akárcsak kifejlesztett vírusaik (AIDS, Ebola, Madárinfluenza, stb.).”

  Vagy nem csúsztak ki, és még mindig az irányításuk alatt vannak…!

  “Amikor Irakot elpusztították, az amerikai védelmi miniszter Szaddám Huszein jóbarátja volt. Végül elárulták és felakasztották. Áltathatjuk egymást azzal, hogy ‘nem ti, hanem mi vagyunk az amerikaiak fő szövetségesei’ – de egy napon az amerikaiak mindannyiunkat elárulnak és felakasztanak.”
  Moammer Kadhafi, 2011-ben meggyilkolt líbiai vezető. 2008. március 29.

  És most az EU-n a sor…!

 2. Sz. G. szerint:

  Nem lehetnek illúzióink az USA árulásaival kapcsolatban, illetve az USA felett a valódi irányítást gyakorlókkal kapcsolatban. Sajnos!
  Az ISIS-t nem hiszem hogy különösebben irányítani tudják még, de pénzelik, és támogatják továbbra is, illetve az általuk elfoglalt területeken kitermelt olajat is felvásárolják tőlük (sőt, néhány uniós ország is). Nincs ok, amiért Európa más elbírálás alá esne.
  Hiszen csak Szaddamot, és Kadhafi árulták el annak ellenére, hogy teljesítették minden kívánságukat, ahogy az USA politikai érdekei változtak eltették őket az útból – nem mellesleg rögvest lenyúlták az ország aranyát, és önálló nemzeti bankját is! (Amúgy Ukrajnáét is, sőt a FED-nél “tárolja” még jó néhány EU-s és más ország is a nemzeti aranykészletének zömét). Csupa, csupa analógia.

 3. Sz. G. szerint:

  Bocs, Hiszen NEM csak Szaddamot, és Kadhafi árulták el …

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s