A halál neve – GMO

Az vagy, amit megeszel
GMO_soja_ratA GreenProfit „A halál neve – szója” címmel cikket közöl egy érdekes tudományos kutatásról, melyet dr. Csáky István, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar szójakutatója kezdett. A kutatót a sportolók hitelen szívhalálának rejtélye foglalkoztatta. Ezek a sorozatos esetek főként a nyugati országokban élő férfi portolók estében fordulnak elő.
Végül arra a megállapításra jutott, hogy a bűnös a szója. Dr. Csáky István szerint a szójafehérje, a hibás gén és a nagy terhelés szerencsétlen együtthatása okozza a tragédiákat
Ezt a feltételezését egy amerikai tanulmány nyomán alátámasztottnak véli, ugyanis a coloradói egyetem orvoskutatóinak kísérlete, amelyben génkezelt egerekkel modellezték az agyonhajszolt sportolókat, meggyőzte arról, hogy jó irányban keresgél.
Minthogy a szójás és a tejfehérjés hímek szívizomzatának szövettani vizsgálatánál is jelentős különbséget találtak, mégpedig a szójások kárára. Sokkal rosszabb volt a leletük, mint a tejfehérjéseké. A nőstényeknél viszont nem volt különbség.
dr_csaky_szojakutatoDr. Csáky, mint mondta, úgy látja, az egyik bűnös mindenképpen a szója. A felvágottaktól kezdve, több mint húszezer termékben található szója. Például a kenyérben, az olajban, a tejszínben, a tejfölben, a fagylaltban. Csak ezekben az élelmiszerekben nem koncentrált formában van jelen. Viszont a csecsemők szervezetébe a napi tápszeradagjukkal öt-hat fogamzásgátló tablettának megfelelő mennyiségű hormon kerül. Ráadásul, mint egészséges fehérjeforrást reklámozzák őket, igaz, az egereknek erről más a véleményük.
A kutató az javasolja, hogy a sportolókat DNS-vizsgálatnak kell alávetni, mivel az apró genetikai elváltozások a szokásos orvosi mérésekkel nem szűrhetőek ki. És valószínűleg érdemes kerülni a szójafehérjét, még akkor is, ha nincs hibás gén.

Azonban Csáky dr. egy másik – számunkra nem meglepő – felfedezést is tett. Elmondta, hogy a szójáról adott nyilatkozatai alig találtak visszhangra, s eddig akárhova fordult elképzeléseivel, mindenütt elutasításra talált. De nem csodálkozik ezen, mert tudja, a szója bűneinek kimondása jelentős üzleti érdekeket sért, a szójabiznisz még a kábítószerüzletnél is sokkalta nagyobb.

GMO_szoja„Tűzzel-vassal” népirtás
Mi azonban arra gondolunk, hogy nem a szójával van itt az igazi gond, hiszen a világ más részein (a nyugati GMO invázió által nem fertőzött részein) ahol szóját a különböző módon elkészítve rendszeresen fogyasztják, nem tapasztalják a sportolók ilyen „járványos” hirtelen szívhalálát.
Mi inkább a GMO hatására tippelünk.
A GMO világra erőszakolása pedig, mint tudjuk olyan óriás cégek üzleti érdeke, mint a Monsanto és társai. A GMO hatásvizsgálatai már kimutatták, hogy rengeteg kártékony hatása között, negatívan befolyásolja a szaporodóképességet is emberben, állatban egyaránt.
Sajnálatosan a nyugati féltekén Európában (beleértve Magyarországot is) egészen Oroszországig a GMO technológia, mint a vírus terjed a mai napig. Sőt már India sem mentes tőle. (Aki kutyával hál, bolhával kél elv alapján)
S ennek nem csupán üzleti oka van, hanem politikai is. Mivel a cionista világrend ismert támogatói hivatalos nyilatkozataiból tudjuk, a cél az, hogy az emberiség létszámát drasztikusan lecsökkentsék, akkor nyilvánvaló, hogy a GMO is egy jól beillesztett fegyver ebben a háborúban.

Szegedi Bori – Szabad Riport

Kategória: EGÉSZSÉG, Szegedi Bori, TERRORIZMUS, ZÖLD
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

12 hozzászólás a(z) A halál neve – GMO bejegyzéshez

  1. Géntechnikus szerint:

    “Mi inkább a GMO hatására tippelünk.”
    Szerencsejátékot inkább ne játszatok!
    Ha így tippeltek, a lottószelvényen is a 91-et fogjátok beikszelni…

  2. Névtelen szerint:

    A cikk megírásának a célja pusztán egy jó kis zsidózás volt, vagy csak úgy kiböffent a sok sületlenség legvégén?

  3. Bohun szerint:

    Névtelen, neked ebből ez jött le? – Neked sajnos csak egy kalapácsod van – ezért mindet szögnek nézel.
    Elég együgyű szemlélet.

  4. Agronómus szerint:

    A reakciókból is látható, hogy a cikk egész jó irányban tapogatózik… 🙂
    Bár én már ezt eddig is tudtam.

  5. Toldi Ottó szerint:

    Én mindig – naivan – azon csodálkozok, hogy olyan szintű szakmai szakmai ismeretekkel, amellyel a cikkíró rendelkezik (láthatólag nem járt biológia órákra felső tagozattól), hogy mer valaki közvéleményt befolyásolni tisztességesen? Hol van itt az etika?

  6. fordulo_bogyo szerint:

    Nem ertem, hogy jon ide a GMO? Ha neverteken elhisszuk Csáky István elgondolasat, akkor a barmilyen szojaban (es szamos mas novenyben!) termeszetes modon elofordulo fitoosztrogenek a felelosek a sportolok hirtelen halalaert.
    A szoja mellett mas huvelyesek, a lenmag, szezammag, alma, repa, teljes kiorlesu gabonak is magas fitoosztrogen tartalmuak… azok is kerulendok?

  7. Songuro szerint:

    Hogy jönnek ide a hüvelyesek? Nem arról volt szó, hogy csak a hímekre hat a GMO? 🙂

  8. Agronómus szerint:

    A GMO mindenkire hat. Olyan, mintha rovarirtót ennél az ételedbe keverve. Jól ki van ez találva…

  9. Songuro szerint:

    Ezt a baromságot honnan szeded?

  10. Atek91 szerint:

    Mint biológus hallgató mondhatom, hogy ennél nagyobb ökörséget már igen régen olvastam, az hogy “szeretett” kormányunk idióta, tudatlan módon próbálja kiszorítani a nagyobb terméshozamú, kártevő és szélsőséges időjárás tűrő haszonnövényeket, szerintem szánalmas. Sajnálom, hogy sokan el is hiszik amit az ilyen és ehhez hasonló irományokban olvasnak. Meg a sok összeesküvés elmélet szakértő is mindig jelen van ám a kommentek közt. Emberek ébresztő, kis kék planétánk nem képes eltartani a rohamosan növekvő népességet! Az ellenállóbb és nagyobb terméshozamú haszonnövények melyek genetikai információ tartalmát úgy módosították, hogy bizonyos növényi növekedési faktorokat serkentették, vagy pedig a fehérje szintetizáló rendszert módosították a kellő irányba. Szóval nem mérget termeltetnek. Ja és még annyi, hogy aki gyümölcsfát olt át, vagy gabonákat keresztez, tulajdonképpen az is genetikai információ módosítást hajt végre, hisz egy addig nem létező új növény fajt(át) hoz létre. Az is G(enetically) M(odified) O(rganism) növény…

  11. Songuro szerint:

    Ennyi erővel a cikk írója arra is tippelhetne, hogy a GMO nyilván kevésbé káros, mint a nem-GMO. Ugyanis nyilvánvaló, hogy a XVIII. és XIX. században még nem volt GMO növény, és csak GMO-mentes ételek voltak, és aki akkor élt, az mára mind egy szálig meg is halt. Ezzel szemben manapság sokkal nagyobb a népesség, mint akkoriban, és a GMO-korszakban valaha élt emberek túlnyomó többsége még ma is vígan él. 🙂

  12. Ferenc Pál szerint:

    A legveszélyesebb betegség az élet!Még senki sem élte túl…..))))))

Hozzászólás