Útban a világuralom felé – háborúk, járványok, katasztrófák

A térben, időben egymástól függetlennek látszó tények láttán kérdezhetjük: Hogy kerül a csizma az asztalra? Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint egy puzzle darabjai, mivel minden mindennel összefügg. Az az „összeesküvés elmélet”, melynek kiszivárgott részletei, pontról pontra megvalósultak, már nem elmélet többé, hanem maga a végrehajtott terv. A darabkák pedig logikailag összeillenek. Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig leleplezés nélkül – akkor hátralépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Egymástól térben, időben, és témában egymástól függetlennek látszó tények.

Vírustámadás
SARS_megbet_halál_2002_2003– 2013 N7H9-es új keletű vírus, mely Kínában szedi az áldozatait. Sajátossága, hogy csak embereket, ezen belül is eddig csak a kínaiakat támadta meg eddig, sem a keletkezéséről, működéséről, terjedéséről, sem pedig az ellene való védekezésről nem tudunk semmit, a fertőzésen halálos áldozatai vannak. – 2003 elején szintén Kínában ütötte fel a fejét, egy fajta járványos SARS vírusfertőzés, átlagban 10%-os halálozási aránnyal. (influenza esetében a halálozási ráta általában kb. 0,7%). “A SARS-vírus genetikai felépítése drámaian eltér más ismert koronavírusokétól. sajátossága, hogy szintén csak ázsiaiakat támadott meg. – 2012-ben egy másik fajta SARS vírus szedte az áldozatait, a Közel-Keleten, és csak az arabokat fertőzte meg, sőt megjelenése röviddel a mekkai zarándoklattal előtti időre esett ahová mintegy 2 millió zarándokot vártak.
Szinte mindegyik vírus mutáció közös jellemzője, hogy nem tudni, hol és hogyan jöttek létre, egy magyarázat szerint „valahol a világűrben, esetleg más bolygón alakult ki”
– 2009 – Baxter által biztosított és a cég osztrák leányvállalata által 18 ország számára leszállított vakcina halálos H5N1 madárinfluenza vírust tartalmazott (szerintük véletlenül)

aids_a_vilagbanÉs ne felejtsünk ki még egy régebbi, ám de semmivel sem veszélytelenebb vírus, amit HIV néven „ismerünk”. Ám hogy hol, mikor és hogyan keletkezett, arról igen eltérőek a vélemények – főként attól függően, hogy érdekelt, vagy ellenérdekelt mondja. A kezdeti majmos verzión túl két másik, semmivel sem kevésbé valószínű verziót is közreadunk.
Egy másik, viszonylag friss feltételezés az angol E. Hooper kutatótól származik, mely szerint a vírus a XX. század 50-es éveinek elején jelent meg, a járványos gyermekbénulás elleni oltóanyag létrehozásán dolgozó tudósok hibájából. A hiba az volt, hogy az oltóanyag gyártásához csimpánz májsejteket használtak, melyek valószínűleg egy HIV-hez hasonló vírust tartalmaztak. Ezt a feltételezést erősen alátámasztja az a tény, hogy a vakcinát Afrika éppen azon területein tesztelték annak idején, ahol a mai adatok szerint a legmagasabb arányú az immunhiányt okozó vírusfertőzés.
És végül, az utolsó ismert, se nem tagadott, se nem bizonyított hipotézis: a HIV vírus a 1970-es években jött létre egy új típusú biológiai fegyver kifejlesztése során, genetikai manipulációk révén. (forrás: Medicover)

köolaj_kitermelés_mennyisége_globA sok-sok titokzatos véletlen után, bennünk, és nem csak bennünk felmerült a szándékosság gyanúja. De az olyan világvezető, óriás vagyonokkal rendelkező multi cégek, gyógy- és vegyszergyártók háza táján, akik rendelkeznek a megfelelő eszköz- és pénzügyi bázissal, valamint a cionisták védelme alatt állnak (tulajdonában vannak) nem igen lehet külsősöknek kutakodni. Azt a következtetést szűrhetjük le, hogy a legveszélyesebb fertőzések épp a legnagyobb népsűrűségű, és a legmagasabb születésszámú országokat sújtják – melyek nem feltétlenül a legszegényebb  országok is egyben! Sőt ezen országok mindegyike „jól ellátott” olyan természeti kincsekkel, ásvány- és nyersanyagokkal, melyek a világban kifogyóban vannak. Jellemzően kifosztották, és/vagy elmaradottságban tartják őket.
Részletek Drábik J. 2009. januári Örvénylés című könyvének bemutatójából

Politikai csatározások
Amikor, egy kormányt, elnököt, megdöntenek, az igazság, az erkölcs, a demokrácia, és a szabadság nevében, az közel sem biztos, hogy igazsághoz, erkölcshöz, demokráciához és szabadsághoz fog vezetni. (fontos megjegyezni, hogy a valódi demokráciáról és szabadságról beszélünk, nem pedig arról a neoliberális cionista förmedvényről, azaz a látens diktatúráról és szabadosságról, amit ránk erőszakolnak helyette! Arról az igazságról beszélünk, aminek szinonimája a jog, és nem pedig ellentéte, gyenge utánzata, és arról a jézusi, szeretet alapú erkölcsről, amit, törvénnyel felülírnak) Az elmúlt évszázadokban többféle államforma, rendszer megdöntéséről tudunk, de a háttérben működő erőkről a szálakat mozgatókról szinte semmit. Ha a „meleg váltás” nem hoz a teljes népességnek pozitív változásokat, biztosak lehetünk benne, hogy ismét a cionista háttérhatalom keze munkája van a dologban.
Sok esetben az is elegendő, ha csak a nem kívánatos vezetőket járatják le, állítják félre, és helyükbe a rövid pórázról irányított kiszolgálóikat ültetik.

Merényletek
A cionista behatolást akadályozó, netán megálljt parancsoló nagy népszerű vezetők és segítőik, valamint az elszemtelenedő nagy hatalmú diktátorok elleni álcázott merényletek sora bizonyítja, hogy a magukat világ urainak tartó rothschild-félék és bandájuk semmiféle eszköz felhasználásától nem riadnak vissza. Ezen merényletek szinte mind valamelyik titkos, terrorszervezet számlájára írható, mint például a MOSSAD, CIA, MI5, MI6, KGB(1), stb. Csak pár név emlékeztetőnek: Abraham Lincoln, Andrew Jackson (2,James A. Garfield(3),, J.F, Kennedy, Robert Kennedy, – Jasszer Arafat – Hugo Chavez (Venezuela), Fernando Lugó (Praguay), Dilma Russrtf, Lula da Silva (Brazilia), Mohamed Kaddhafi.

(1) A KGB sem mindig csak a Szovjetunió érdekeit szolgálta – lásd videó: Részletek Drábik János, az Örvénylés c. 2009. januári könyvbemutatójából
(2) Sírkövén olvasható élete mottója “I killed the bank“ (Megöltem a bankot). az egyetlen elnök aki képes volt megszabadítani az Egyesült Államokat az államadósságtól.
(3) nyilvánosan kritizálta a központi bankrendszert: „Aki bármely ország pénzmennyiségét irányítja, az minden iparág és kereskedelem abszolút ura. És amikor rájössz, hogy a rendszert így vagy úgy nagyon egyszerűen irányítja néhány nagyhatalmú ember felülről, neked már nem kell magyarázni többet, honnan erednek az inflációs- és válságperiódusok.”

Háborúk
nincs_pénz_jöhet_a_háboruPersze van olyan is, amikor nem elegendő a cionista célok megvalósításához, csupán egyes személyekre, országokra lecsapni, ilyenkor két vagy több ország között is háborút kell szítani. Míg a népek egymást gyilkolják, ők már csak egy kávét kérnek. Majd pedig anyagilag megerősödve diktálnak győztesnek, vesztesnek egyaránt. (Mali, KNDK, Irak, stb.)
A külső és belső háborúkat, mindig valamilyen meglévő ellentét felszításával provokálják, a végső lépéshez, pedig mindjárt meg is konstruálnak valamilyen jól hangzó, de hazug ürügyet. Ez szinte mindig beválik. Az ellentétek szítására ezernyi eszköz áll a rendelkezésükre, az elburjánzott korrupciótól kifosztástól, és a pozitív megkülönböztetéstől a bűnözés elterjedésén és a problémák felnagyításán át – amire persze rá is segítenek – végletekig srófolt fizikai és mentális megalázásig, minden előfordult már. Még a terrorcselekmények kiprovokálása is épp úgy, mint az állami terrorizmus szalonképessé tétele.
israel-nuke-deesA nacionalizmus felerősítését, vagy a nacionalizmus teljes feladását, a globalizációt épp úgy felhasználják, mint a faji, erkölcsi, és bármilyen különbséget a mesterségesen gerjesztett szemitizmust épp úgy, mint a mesterségesen szított antiszemitizmust. Az totális asszimiláció illetve a totális különállás hangsúlyossá tétele, vagy a totális tolerancia megkövetelése illetve teljes hiányának kiprovokálása is pontosan ezt a célt szolgálja. A lényeg a szembeállítás, bárkit bárkivel, az összefogás megakadályozása érdekében.
Ezt úgy ismerjük, mint a „Divide et impera!” vagyis, az „Oszd meg és uralkodj!” elvét. S láss csodát eddig mindig bevált a módszer! (megfelelően elbutított és felheccelt tömeg kell csak hozzá)

Apropó, új jelenség, az összefogás hirdetése, ami szép is lehetne, ha nem azok között szorgalmaznák az összefogást egymással, akik gyökeresen ellentétesek. A tüzet a vízzel, a farkast a nyúllal nem lehet összefogásra kényszeríteni, mert egyikük halálához vezet. Az ilyen esetekben nem az összefogás, hanem a szükséges és elegendő élettér biztosítása a megoldás. Mondhatnánk élni, és élni hagyni, azzal a kiegészítéssel, hogy mindkét fél természetes szükségletei szerint.
Mivel nagy igazság az, hogy az egyéni szabadság a másik ember azonos szabadságának határáig tart.

Éhínség, betegségek, katasztrófák
éhinség_globA földön két módon is létrehozható éhínség, pénzzel illetve ennek hiányával, és technikával, valamint ezek ötvözésével.
A legtöbb szegény országban sorozatos éhínség tizedeli a népességet. A táplálékhoz jutásnak több akadálya is van, például, ha a lakosság ismeretei eszközei, vagy maguk a területek nem alkalmasak mezőgazdasági művelésre, esetleg a gazdasági szabályzók nem teszik lehetővé.
népességre_juto_vizmennyiség_globLegfőbb gond a termőföld és a víz hiánya és a szélsőséges éghajlat. Az ilyen területeket még, ha lehetne a mezőgazdaságon túl másként is hasznosítani, ezt ritkán teszik. Ilyen esetekben nem az időközönkénti élelmiszersegély a megoldás, a gazdag országok, mégis ezt erőltetik, természetesen eredménytelenül. Ahogy a mondás tartja, ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni. Igen ám, de, ha megtanul halászni, már nem lesz annyira kiszolgáltatott.
Ha ásványkincseit szeretné önállóan hasznosítani (Mali-urán(4)), ha ipart szeretne, azt már nem engedik, akkor azt csak a cionista multikon keresztül valósíthatja meg, önállóan nem tehet semmit, erről gondoskodnak a rothschild féle milliárdos multik. Ha pedig módja lenne a mezőgazdaságát, állattenyésztését létrehozni, segítség helyett szabályzókat, GMO vetőmagot nyomnak le a torkán, amit még meg is köszöntetnek vele. (lásd India, a cionista hiteleásványanyag_tartalék_várhato_kimerülése_globzés és a GMO vetőmag következtében parasztok milliói mentek tönkre, és éheztek)
Az éhező szervezet legyengül, és elveszíti ellenálló képességét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben. (Fekete-Afrika rekord méretű az AIDS fertőzöttségben)
A természeti katasztrófák gyakorta előfordulnak, azonban vannak olyan esetek, amikor a megszokottnál gyakrabban, vagy hevesebben, vagy éppen szokatlan évszakban történnek. Ezek olyankor a legfeltűnőbbek, ha „véletlenül” egybe esnek valamilyen cionista politika-gazdasági szándékkal. (Katrina hurrikán, Fukusima, stb.) Feltűnő a „rengések” megjelenése olyan területen, ahol amúgy nem gyakori, a szokatlanul nagy esőzés, vagy épp a szárazság is.
Ezért a nagy és szokatlan katasztrófák alkalmával érdemes egyéb összefüggések után is nézni, mert ilyenkor gyakran meglepő egybeesésekre bukkanhatunk.

(4) Figyelemre méltó blogbejegyzés Maliról és az uránról: http://kissertet.blogspot.hu/2013/01/franciaorszag-mali-es-az-uran-ujra.html – plusz
egy kis kiegészítés a cikkhez, az arany kitermelés kimerülőben van a világon, azonban Mali Afrika legnagyobb arany kitermelője.

  népesség_növekedési_ráta_glob  születési_ráta_glob

Hogy kerül a csizma az asztalra?
Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint a puzzle egy-egy darabja, mivel azt is tudjuk, hogy minden mindennel összefügg.
Az az „összeesküvés elmélet”, melynek minden (kiszivárgott) részlete, pontról pontra megvalósult, már nem elmélet többé, hanem maga pontosan kidolgozott terv részleteinek végrehajtása. De nem is azon személyek, csoportok összeesküvése, akik lerántják róla a leplet, hanem a kitervelőié.
Ha a felsorolt tényeket megvizsgáljuk, és összevetjük a cionista „világ elit” olyan megnyilatkozásaival, mint például, hogy a föld lakosságát 6 milliárdról 2 milliárdra kell csökkenteni szerintük, vagy ha azt látjuk, hogy a világ maradék vagyona is ugyanazon szűk réteg kezébe kerül, akik már most is 90%-át birtokolják, akkor a fenti látszólag egymástól különálló tények, pontosan kiegészítik egymást, logikailag összeillenek. Mármint a világhódító cionista logika szerint.

A fentiekben felsoroltakat kiegészíti és alátámasztja a két beillesztett videó is. És persze a számtalan megjelentetett, könyv, tanulmány, elemzés és sok-sok film is.
Bár ezek jó része szintén nincsen egybegyűjtve, de a figyelmes és szorgos érdeklődő igen hamar észreveszi az összefüggéseket, és felkutathatja a kirakó további hiányzó darabjait is.
Mi magyarok, szerencsére anyanyelvünknek köszönhetően elég kreatív gondolkodásúak vagyunk ahhoz, hogy ha akarjuk, meglássuk mindazt, amit rejtegetnek előlünk.

Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig az időben történő leleplezés nélkül – akkor hátra lépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda

A Gazdasági bérgyilkosok – feliratos, érdemes rászánni az időt annak, aki még eddig nem látta.

Reklámok
Galéria | Kategória: Audie, IRÁNYTŰ, KÉK, SZERZŐK, TERRORIZMUS | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. szrterra szerint:

    Kínában folyamatosan nő a H7N9 vírus áldozatainak száma
    Még két ember halt meg H7N9 madár influenzában Sanghajban – jelentették az újságíróknak a helyi hatóságok. Ezzel együtt az áldozatok száma már 16-ra emelkedett.
    Kínában jelenleg 77 H7N9 vírusos megbetegedést regisztráltak. A kínai hatóságok szerint ez a szám még tovább fog emelkedni.
    Ugyanakkor a kínai Egészségügyi Minisztériumnál közölték, hogy egyelőre nincs semmiféle bizonyíték arra, hogy az influenza emberről emberre terjed.(Oroszország Hangja 13/04/17)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s