Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett

csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba

Csipháború Akinek nincs csipje az soronljon a jobboldali sávba

Egyre hangosabb az ellenkezők hangja, de még nem hallik az égig!
Az USA-ban már tízenéve elkezdődtek a tiltakozások, a csippelés ellen, amikor nálunk még szinte alig hallottak róla. Ám az események azóta szuperszonikus sebességre kapcsoltak, és az egész (cionista vezérelt) világot lerohanták.
Megtévesztő és alattomos reklámokkal szédítik a szűklátókörűeket. De ugyanakkor filmek, könyvek is megjelentek, melyek előre vetítik az árnyékát a cionista bankkartell várható szép új világának.

A csippelés élettani hatásaiban is káros az emberekre nézve, és igen aggályos – finoman szólva – az ember adatvédelmi, egyéni szabadságjogai szempontjából, nem is szólva a társadalom egészére leselkedő befolyásolás veszélyéről.
A kérdés hogy miért erőltetik az emberekre, állatokra „titkos” megfigyelésüket lehetővé tévő különböző módszereket, mára már elavult, hiszen ismerjük a válaszokat a miértre, sőt most már a hogyanra is a tudjuk a választ, melyet a mágneskártyás azonosítók, az RIFD implantátumok, okos telefonok, okos mérőórák, internetes böngészők és közösségi oldalak, stb. adták meg.

Élettani hatások
Ejtsünk pár szót a az élettani hatásokról. Sokféle kísérlet folyt és zajlik ma is e témában. A nyilvános eredmény nagymértékben függ attól, hogy kik végzik, kik és milyen céllal rendelik meg és finanszírozzák e kísérleteket, megfigyeléseket.
(például, amerikai rákkutató intézetek a nagy telefontársaságokkal karöltve készítettek egy átfogó felmérést az átlagos mobilhasználatot illetően, melynek eredménye megnyugvásra adott volna okot, azonban egyes független szakértői csoportok „apró kis manipuláció” miatt megkérdőjelezték a felmérés hitelességét, mivel az egy a 90-es évekbeli régebbi adatra támaszkodott. A tanulmánynak mégis volt egy eredménye, kimutatták, hogy akik napi legalább 30 percig beszéltek mobiljukon az elmúlt 10 évben, azoknak 40%-al nőtt az agydaganat (glioma) kialakulásának esélye. Továbbá kimutatták, hogy a sugárzásnak kitett magzat, károsodást szenvedhet (főként az agy), ez pedig későbbiekben szellemi elmaradottságot vagy tanulási nehézséget okozhat. További adatok a cikk alján *, **, ***, ****-al jelölve találhatók, a hivatkozásokból csupán részleteket közöltünk)

Ezek az azonosító eszközök az „adó és vevő” elvén működnek, melyek különböző hullámhosszúságú, de jellemzően elektromágneses rádióhullámmal kommunikálnak. A jelenlegi civilizációs szinten, szinte mindannyian egy elektromágneses erőtérben élünk.
Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az elektromágneses erőterek hatása – a szélsőségesen esetek kivételével – csak utólag, hosszú évek, akár 15-25 év múlva lesznek kimutathatóak, felmérhetőek. Ráadásul a szervezetben kifejlődött betegségeket, zavarokat kifejezetten ebben az összefüggésben is vizsgálni kell.
Mint ismeretes, szervezetünk sejtjei igen gyenge elektromos jelekkel kommunikálnak, sejtek közötti információcserében. Ezek a mesterséges elektromágneses jelek zavarokat okozhatnak ebben a sejtkommunikációban. Vagyis a probléma az, hogy a rádióhullámok mélyen a testbe hatolva zavart okozhatnak annak normál működésében, akár kárt tehetnek a DNS állományban is, ami kiindulópontja lehet a rákos elváltozásoknak.

Ellenőrzés, befolyásolás
A másik nagy probléma, hogy engedélyünk nélkül akaratunk ellenére szoros megfigyelés és kontroll alatt tartanak, megsértve az magánszféránkat, mondhatni, a munkahelyünkre, lakásunkba, akár a hálószobánkba is bejutnak a kulcslukon. Arról nem beszélve, hogy összes személyes adatunkat összekapcsolják ellenőrizhetetlen saját felhasználású adatbázisukban. És innen már csak egy lépés az illegális, titkos beavatkozás! Mivel azt is tudjuk, hogy egy „adó” kis átalakítással „vevővé” változtatható.
Manapság a HAARP -, a kémiai és biotechnológia robbanásszerű fejlődése már lehetőséget ad arra, hogy illetéktelen kézben befolyás alá vegyenek személyeket nagy távolságból, akár a világ túlsó feléből.
S hogy ez nem csupán fantazmagória, azt konkrét példák is bizonyították az elmúlt pár évtized alatt, akár tömeges, akár egy-egy konkrét személy tekintetében. Bár a fősodor médiái ezeket az eseteket mindig igyekeznek elhallgatni.
Már az is elég ijesztőnek tűnik, hogy a nagy testvér figyelő szeme minden lépésünket figyeli és ellenőrzi, ennél azonban sokkal nagyobb aggodalomra adhat okot, ha már önmagunknak, tetteinek sem lehetünk urai. Ez a hatalom jelenleg cionista irányítás alatt működik, mely e nélkül is, a pénzügyi befolyásával, kézben tartja milliók életét és halálát. Az új módszerrel azonban lehetősége nyílt azonnali beavatkozásra, megtorlásra, akár egész tömegek felett.

Hazánkban sem ismeretlen a módszer, még ha egy kicsit alacsonyabb szintű technológiával működik is. Ha a hajdani OPNI, vagy egyéb hivatali szervezetek megdöbbentő adataiból szemezgetünk, magunk sem hisszük, hogy ebben az országban, már eddig is hogyan éltek vissza a rólunk különböző módon, legálisan vagy illegálisan megszerzett adatokkal, illetve használták fel ellenünk a hatalom birtokosai.
Amikor ezeknek az erkölcsi gátlások nélkül üzemelő képződményeknek ez a technológia is rendelkezésére áll, elképzelhetjük, micsoda aljasságokat fognak ezután is folytatni. Persze a legnagyobb titokban, bármi áron fenntartva a leplet, mellyel eltakarják ezeket a terrorcselekményeket, melyek immár nem korlátozódnak csupán a testi behatásokra, hiszen már az elménket is hatalmukban tartják és irányítják.

A témában az első lépés a (mostanra kötelezően bevezetett) kutyacsippelés volt, ezt követte az elektromágneses diákazonosítók kidolgozása, és a folyamat nem állt meg…
A regnáló kormányok mindegyike érdemtelen volt a bizalmunkra, visszaélt a kezébe kaparintott hatalommal. És mi hagyjuk és tűrjük. De meddig?
Vegyük már észre, hogy a sarokba szorultunk, lehetőségeinket egyre korlátozzák, a fejünk felett döntenek sorsunkról, – mindig a hátrányunkra. Egy csepp méz a madzagon, hogyan feledtetheti azt mérhetetlen károkozást, kifosztást és kiszolgáltatást, amit elkövettek ellenünk?
Féltérdre kényszerítettek minket, hazug, soha be nem váltott ígéretekkel, törvényekkel, adósságba kergetéssel és még ezer módon.
Nem az a legnagyobb szégyen, hogy letérdeltünk, hanem az, ha nem állunk talpra! Még nem adtuk meg magunkat teljesen, még mi vagyunk a nép, mely hatalmat adhat és elvehet. Mire várunk? Mit veszíthetünk? A jövőnket és gyermekein jövőjét eltaposták, de az unokáin jövőjéért még tehetünk!

Fehér Farkas, Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

* Ezeket a lappangó vezeték nélküli veszélyforrásokat komolyan kell venni, ugyanis gyakran olyan erősséggel sugároznak, mint a mobiltelefonok – állítja a kutató. A telefon dokkoló egysége olyan, mint egy mini adótorony, napi 24 órában sugároz és hatótávolsága elérheti a 100 métert is. Főleg a digitális változatai károsak, vaktesztek kimutatták, hogy egy ilyen telefon dokkoló egysége mellett ülve felléphet aritmia, szívritmuszavar, ami akár stroke-ot (szélütés), szívinfarktust okozhat.
A szomszédból jövő ingyen wifi net áldásnak tűnhet, de valójában az azt biztosító router folyamatosan ontja a nagy erejű rádióhullámokat, melyek az egész testet érik és akár 50m-ig is kihatnak. Bizonyított kapcsolat van az erős sugárzás és egyes halálos kimenetelű betegségek között, például leukémia kialakulásának fokozott veszélye. Ha az ölében tartja laptopját, mint ahogy általában szokás, akkor épp a medencéjét éri a sugárzás, tehát rák kialakulásának a veszélyével kockáztatja szerveit. Férfiaknál és nőknél egyaránt veszélyben vannak az ivarszervek, illetve terhes nők esetében a magzat vagy eleve a termékenység esélye.
Még kér sugárforrás, amire érdemes odafigyelni. Mikrohullámú sütő: az új és megfelelően üzemelő darabok gyárilag elég jól szigeteltek, azonban szinte észrevehetetlen a szigetelés épségének megállapítása – régebbi készülékek viszont nem megfelelően szigeteltek. Kompakt fénycsövek: a káros sugárzás, ami összegyűlhet, ezekben a fénycsövekben gyakran beárnyékolja e fényforrások gazdaságos mivoltát. Azon kívül higanyt tartalmaznak, ami igen erős mérgező hatású nehézfém és környezetszennyező faktor.
(forrás: WEBBeteg – N.L )
** A LED lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabályozását végzi. Tehát a LED fénye megzavarja az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömegindex, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.
LED készítéséhez alkalmazott összetevők
(forrás: Wikipédia)
*** Az elektromágneses sugárzás legveszélyesebb forrása a villamos távvezeték és a transzformátorház. Az elektromágneses kifejezés elektromos és mágneses terek vagy mezők elektromos feszültségből és az elektromos áramból való kialakulását jelenti. Élettani szempontból a mágneses összetevő az, ami nagyságrendekkel nagyobb veszélyt jelent az élő szervezetre. A mágneses sugárzás keresztülhatol a lakóépületek szerkezetén (falakon, mennyezeten, padlózaton), és csak nagyobb távolságon csökken olyan értékre, ami már nem okoz biológiai hatása szempontjából aggodalmat.
Direkt kísérletek természetesen etikai okokból embereken nem végezhetők, ezért sok esetben csak utólag, évtizedek múlva, a már kialakult károsodások észlelésével, epidemiológiai vizsgálatok segítségével juthatunk fontos információkhoz. Az állatokon végzett kísérletek eredményei megerősítők lehetnek, vagy a részletekre nézve nyújthatnak információkat.
(forrás: Dr.Szente Magdolna: Magasfeszültségű távvezetékek elektromágneses kisugárzásának az ember egészségére kifejtett ártalmas hatásairól, Élhető környezetért )

**** A sugárzás energiaterjedés, amely hullámokban, energiacsomókban terjed. A sugárzás széles spektrumon fordulhat elő a, a káros gamma sugárzásoktól a látható tartományon át a mikrohullámok és a nagyfeszültségű elektromos vezetékek, illetve a mobil átjátszó-tornyok sugárzásán át. Azonban a jövőben nemzetközi szinten és itthon is az eddiginél jóval alacsonyabb értékeket fognak megállapítani, mert azok is ki vannak téve az egészségügyi kockázatnak pl: a gyermekek és az idősek nagy része, akik ezt a kockázatot nem választják, hiszen nem használnak mobiltelefont. – Hátrányt jelent-e a mobil-tornyok felállítása lakott területen? – Igen. Nemcsak egészségügyi kockázata van, hanem lelki is. Adott esetben lehetséges, hogy lelki betegséghez vezet az egészségügyi kockázatoktól való félelem. Ráadásul lelki egészségünk építését szolgálja választott természeti környezetünk, ezzel szemben az ilyen torony rontja környezetünk természet adta szépségét. Ezért a lakosság felháborodása jogos ilyen torony telepítésekor, és érthető, hogy fellép annak érdekében, hogy a létesítmény lakóhelyüktől lehető legtávolabbra kerüljön. (forrás: dr. Néder Sarolta: Van-e élettani hatása az mobil-átjátszó toronynak? Helyi Hírek)

Kategória: Fehér Farkas, KÉK, Szász Gerda, SZERZŐK, TERRORIZMUS
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett bejegyzéshez

  1. Háttérhatalom szerint:

    Mindenki nyugodjon le a picsába! Lesz a csip mellé, csip-csip-csóka adó is!

  2. Nagy Jánosné szerint:

    Chip nem lesz, chip mindenkiben van!
    Így rétegelik a prosztót! Így szivatják kényük-kedvük szerint a népet!
    Ez csak a jéghegy csúcsa! Mi van a mélyben? Szörnyűségek!

Hozzászólás