Az igazságért küzdő szabadok legyőzhetetlenek

David Icke-ot arról faggatták, hogy van-e testőre, fél-e attól, hogy megölik, stb.
A “Miért nem lehet Daivid Icke-ot ‘kivonni a forgalomból’?” című videóban kifejtette igen figyelemre méltó véleményét e témáról. Ami nemcsak figyelemre méltó, de elgondolkodtató is.

Miért nem lehet Daivid Icke_ot kivonni a forgalombólMint mondta, azért nem kell neki testőr mert a tudatában nem fogadja el hogy történhet vele bármi ami ezt indokolná, ennek a gondolatnak teret sem ad. Az volt a véleménye, hogy az igazságkeresők nem győzhetők le. – Nem mellékesen, nekünk is pontosan ez a véleményünk.
Ahogy részletesen kifejtette, ha az ember megnyitja az elméjét és a szívét, és olyan dolgokat tesz melyekben hisz, akkor olyan mentális szintre kerül, amelyen nem férhetnek hozzá, nem lehet őt megfélemlíteni, nem lehet arról meggyőzni, hogy tehetetlen és, hogy nincsen semmilyen hatalma a dolgok felett.

“Azok az emberek, akiket az uralkodó rendszer nem tudott beprogramozni, és akik saját útjukat járják, veszélyt jelentenek az emberiséget rabszolgasorba döntő hatalom számára, amely retteg és fél az igazán szabad emberektől.
A félelem vagy akár a védekezés rezgésileg olyan állapotot hoz létre, amelyben támadhatók vagyunk. A félelmüket leküzdő, védelmet nem kereső emberek legyőzhetetlenek.” –
kommentálja a filmet a fordító “Sevaster1”

A gyenge és gyáva emberek nem értik meg, és nem tudják hogyan kezelni azokat, akik sem tőlük, sem a haláltól nem félnek.
Ahogy David Icke mondja, sokkal nagyobb hatalmunk van, mint amiről tudomásunk van, és az emberiséget rabszolgává tévők épp arra alapoznak, hogy ennek az ellenkezőjét hitessék el velünk, s ezt mélyen belénk is sulykolják. Épp azért, mert félnek tőlünk.
Ezt az is bizonyítja, hogy az erősek nem akarnak mások, vagy az események felett uralkodni, épp ellenkezőleg, a gyenge és gyáva emberek akarnak mindent és mindenkit uralni.

Icke egy találó példával élt ennek szemléltetésére. Egy futballmérkőzéses hasonlatot hozott, ahol kellemetlen a gyengéknek, hogy nem tudják az eredményt már a meccs előtt, gyávaságuk miatt ki nem állhatják, ha nem tudják előre melyik oldal fog győzni.
A módszerük ezért az, hogy mivel nem elegendő csak az egyik oldalt irányítás alá venni, hiszen az eredményt így nem tudják befolyásolni, mert a másik oldal ismeretlen a számukra, ezért mindkét oldalt irányítani akarják.

Vagyis immár a focimeccses hasonlattól elvonatkoztatva, a mindennapi életben, olyan csoportokat hoznak létre, melyek az ő érdekeiket képviselik, és ezzel együtt olyan csoportokat is, melyek az ő érdekeik ellen vannak – rendszerint csak LÁTSZÓLAG!
S most, hogy már mindkét oldalt irányítják, mindenkinek lehetnek érvei, lehet vitatkozni, lehet tiltakozni. Az emberek meg azt látják, hogy micsoda szabadság és demokrácia van. Azt hiszik ez már Szabad Világ, ez egy szabad ország! Hiszen mindezt meg tehetik.
Csak épp azzal nem számolnak, hogy az eredmény már előre el van döntve.
A rendszer mindent elkövet, hogy átprogramozza az embereket, hogy úgy gondolkodjanak, és úgy lássák a világot, ahogy a rendszer elvárja tőlük.
Mivel ezek, a világot uralni vágyó gyáva hatalom, egyszerűen nem tud mit kezdeni azokkal az “igazságkeresőkkel”, akiket se irányítani, se megfélemlíteni nem tud, a terveikre, a zsarnoki hatalomra veszélyeseknek minősítik őket.

Ahogy mi is számtalanszor leírtuk már, az egyetlen ellenszer a zsarnoki rendszerrel szemben, ha nem hagyjuk magunkat, irányítani, befolyásolni, ha nem az ő szabályaik, hanem a saját szabályaink szerint játszunk!

A fenti módszer bizonyára ismerősnek tűnik azoknak, akik még képesek az önálló, nem irányított gondolkodásra.

Talán emlékszünk még a háttérből Soros pénzelte “Occupied …..” mozgalmakra, vagy erős hasonlóságot láthatunk, a devizahitelesek valójában megoldatlanul hagyott problémájára, a kilakoltatottak, a mesterségesen és nem csak hitellel eladósított milliók megoldatlan katasztrófájára.

Mindezen megoldásra váró katasztrófa helyzetek azért megoldatlanok mindmáig, mert egyik kormány sem akarja valójában megoldani őket, ergo azok is maradnak, ha….
Ha csak mi nem vesszük vissza a saját kezünkben a magunk dolgainak irányítását. Egyénenként, közösségenként és országos szinten.

Audie – Szabad Riport

Reklámok
Galéria | Kategória: Audie, MEGOLDÁSOK
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s