Zalatnaytól kétmilliót követelnek-és egy Bal-Rad-os siker!

Magából kikelve, szinte kiabálva kérte ki magának az ellene felhozott vádakat Zalatnay Sarolta tegnap a bíróságon. Volt barátnője, Mónika azt állítja, az énekesnő elsikkasztotta az állatvédők pénzét.

Adott-e kölcsön 1 millió 940 ezer forintot Cininek a Csillagszem Állatvédő Alapítvány vezetője? Ezen folyt a vita tegnap a budaörsi bíróságon. Abonyi Mónika azt mondja, Cini az állatvédőknek segített volna ismertsége révén pénzt szerezni, de állítása szerint az énekesnő inkább vitte a pénzt, mint hozta.

– A lízingelt Mercije elmaradt törlesztőrészletét fizette be először, az 500 ezer forint volt. Majd 400 ezer forintot kért a számlái befizetésére, karácsony előtt pedig egymilliót adtam neki, mert azt mondta, különben öngyilkos lesz, aztán jött 40 ezer forint benzinpénz – elevenítette fel Abonyi, aki szerint Cini végig azzal hitegette, lánya örökölni fog, majd abból az összegből kifizeti adósságait.

Zalatnay azt mondja, szó sem volt kölcsönről, ő úgy tudta, azért kapja a pénzt, mert sokat furikázik az alapítvány ügyeiben az autóval, sőt néha a megmentett állatokat is azzal szállította. Az énekesnő akkor borult ki a legjobban, amikor volt barátnője azt vetette a szemére: nem is csóró, a fürdőszobájában hegyekben állnak a parfümök.

Cini kikérte magának, hogy a negyven év alatt összegyűjtött ­illatszerek létét ellene hozzák fel a bíróságon. A történet külön pikantériája, hogy Abonyinak egy másik ügy miatt magának is a vádlottak padján kell ülnie: állatrablással vádolják. Korábban pedig sikkasztás és hűtlen kezelés miatt is nyomozott ellene az adóhatóság.
(Bors)

Bal-Rad komm:

Legfeljebb “asszonybeszéd” szintjén lehetne érdekes a hedonista celebtehén meg a csillagszemes kártevő vitája arról, hogy miként verték át egymást!
Ám a cikk következő mondata: “A történet külön pikantériája, hogy Abonyinak egy másik ügy miatt magának is a vádlottak padján kell ülnie: állatrablással vádolják.”-már a Bal-Rad szempontjából érdekes.

Több mint egy esztendeje már annak, hogy az idézett mondat portálunkhoz köthető-akkor még Red-Help-es minőségünkben.
Mint arról már “szőr mentén” beszámoltunk, ezt az Abonyi Mónika nevezetű bűnözőt Vitorla nicknevű adminunk juttatta bíróság elé.

Csillagszem_AbonyiMonika_vs_Zalatnay
Itt a kolléga és barátnőjével cirkuszol arról, hogy hogyan verték át egymást?!

Beszámoltunk arról, hogy ez a közönséges szélhámos miként fosztott ki egy karcagi családot “állatvédelem” címszó alatt, és hogy miként juttatta őket a teljes ellehetetlenülésbe. A család egyetlen jövedelemforrását-teheneket-rabolt el, valamiféle “állatrendőri igazolvány” lobogtatásával. A szerencsétlen emberek pedig megrettenve a “hivatalos, pöcsétes igazolvány” láttán-hagyták, hogy ez a gátlástalan perszóna elszállíttassa megélhetésük egyetlen forrását, teheneiket. Amelyek szinte nyomtalanul szívódtak fel a magyar pusztában. Külön érdekessége az ügynek, hogy felbukkan a történetben egy politikai szál is, amely az egyik parlamenti “pártunkhoz” fűzi ezt a némbert. (Erről még fogunk a Bal-Rad-on szót ejteni, de a “lassú viz partot mos” elv alapján állunk egyenlőre a dologhoz. Lesz itt még nemcsak Libás Gordon, hanem Tehenes…is!)  
Áldozatainak panasza alapján indítottuk az eljárást, amelyben ez a kíméletlen és gátlástalan nőszemély megkifogásolta a bíróságon, hogy a Bal-Rad…-hogy mi ez…?-hogy milyen jogon…? stb. stb.

Tegnap a Karcagi Városi Bíróság első fokon ítéletet hirdetett!

Két és fél év letöltendő börtön a Mónikának. Két és félmillió forint megfizetése 60 napon belül. Foglalkozástól eltiltás. (Merthogy “hivatásos állatmentőként” szabadított meg embereket jószágaiktól, vagyonuktól!) A “Csillagszem” betiltása.

Az ítélet (amelynek szövege még nincs a birtokunkban, de hamarosan megkapjuk-és közzé is tesszük!) nem jogerős. A vádlott ugyanis fellebbezett-azaz időt húz. (Valószínűleg bízva a tavaszi “választások” eredményében.)

Köszönet Vitorlának az erőfeszítéseiért és kitartásáért az ügy kapcsán.

Reklámok
Galéria | Kategória: ZÖLD
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Zalatnaytól kétmilliót követelnek-és egy Bal-Rad-os siker! bejegyzéshez

 1. Unasz Unasz szerint:

  Tisztelt szerző!
  Az ítélet szövegét ha megvan és lehet kérnék tegyék közé akár itt, vagy máshol.
  Köszönöm: Unasz

 2. Admin szerint:

  Az írást a Bal-Rad oldaláról vettük át. Mi sajnos nem tudunk ebben segíteni. A kérését továbbítottuk a Bal-Rad honlapnak

 3. Unasz Unasz szerint:

  Köszöm!

 4. Unasz szerint:

  Nem tudnak valami fejleményt az ügyben? Állítólag a Szolnoki Ítélőtábla visszaadta első fokra újratárgyalás céljából. Minden információ fontos lehet, kérem írják meg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s