Halad tovább a kifosztó projekt – kiskertek kötelező regisztrációja

bio3A népellenes műkedvelő fidesz-rezsim saját mohósága miatt ismét „arcot” vesztett. (így hívják a kínaiak a presztízs veszteséget)
Mint ismeretes, a földhasználók kötelező díjköteles regisztrációját próbálták bevezetni, az egy hektárt nem meghaladó földterületekre is.
Ezúttal a földhasználókra kényszerített regisztráció díját kellett visszavonniuk. A kormány tehát bejelentette, visszavonják a kiskertek 6 ezer forintos regisztrációs díját. De! A kötelező regisztrációt nem! A bejelentési kötelezettség továbbra is marad. A zártkertekben földdel rendelkezőknek március 31-ig kell bejelenteniük a földhasználatot.

Hazánkban az elmúlt közel 30 éve eltervezett és azóta működő rendszer titkolt célja, a magyarságot ellátó hazai mezőgazdaság és ipar teljes megsemmisítése, valamint a háztáji gazdaságok kiirtása. A hazai mezőgazdaságot és vele együtt a feldolgozóipart már erősen legyengítették az ipart szinte teljesen szétzúzták, vagy idegen kézbe játszották át. Ez a tendencia még nem ért véget. Épp ellenkezőleg, egyre erősödik.
De a lényeg rejtve marad. Most a magyarság logisztikai bázisának utolsó bástyáját vették célba, a kiskerteket, a háztáji gazdaságokat.
A „háztáji”, vagy „kiskert” regisztráció célja nem más, mint a még meglévő logisztikai háttér, a hazai önellátó képesség feltérképezése, a további fosztogatás és újabb adóztatási, bírságolási lehetőségek feltárása, valamint egyéb hátsó szándékok előkészítése. Lényeg, hogy elvegyék az ország maradék önellátó képességét!

Mindenkit rá akarnak szorítani, a multik által gyártott kétes összetételű „olcsó” szemét fogyasztására. Így korlátozzák a kiszolgáltatott emberek választási lehetőségét a „vagy eszed a multi szemetét és belebetegszel, vagy rövid úton pusztulj éhen” verziójára.
Vagyis a tervek szerint halad tovább a kifosztó projekt.

A rejtett szándékok
Fentebb említettük a hátsó szándékot, vessünk egy pillantást néhány lehetőségre ezek közül.
Mint ismeretes az USA-ban már megtiltották, hogy az emberek „csak úgy”, maguknak termeljék meg a szükséges élelmiszereket, ahelyett, hogy multiknál vásárolják meg azokat, a farmokat pedig szigorú ellenőrzés és szabályozás alatt tartják. E szabályozás célja azonban nem merül ki az egészségvédelmi szabályokban, egyebek mellett rákényszeríti a termelőket a multik által gyártott mérgek, géntechnológiák, stb. használatára.

Monsanto_barn_deesEz utóbbira, két írás részleteit osztjuk meg az internetről:
A gazdálkodók és az élelemiszerkészletek túszként való fogvatartása” címmel olvastuk, hogy a Monsanto arra kötelezi azokat a farmereket, akik a cég szójabab vetőmagját megvásárolják, hogy egyúttal aláírják az ún. Termesztési Szerződést. A szerződés kiköti – sok egyéb közt -, hogy a kistermelő csak egy termésidény alatt vetheti el a magokat, és aratáskor nem tehet félre a következő vetéshez, nem fordíthatja vissza a technológiát, de még a termés vevőjével is be kell tartatnia a saját szerződése minden pontját, különben a kistermelőt büntetik meg. A Termesztői Szerződés azt is meghatározza, hogy a Monsanto vetőmagokat kizárólag Monsanto gyomirtószerrel lehet permetezni. Továbbá a szerződés kötelezettségei részletesen megszabják a magvásárló örökösét, képviselőjét, jogutódját és más használók megjelölését. Cserében a Termesztési Szerződésben a Monsanto nem vállal garanciáját a saját „termékére”.

monsanto_bunos_02A másik írás Teddy Goldsmith „A higiénia fegyverével a kistermelők ellen” címen közzétett anyag, melyben azt állítja, hogy a higiénés törvények bevezetése valójában azt a célt szolgálja a nyugati világban, hogy az élelmiszer termelés és -kereskedelem néhány nemzetközi óriásvállalat kezébe kerüljön, amelyek egyre inkább az irányításuk alá vonják az állami politikát a gazdasági élet minden területén. Az egyre nagyobb társaságok létrejöttével jellemezhető globális gazdaság élelmiszerpiacán a kistermelők és a kiskereskedők egyre nehezebben boldogulnak, sőt maradnak életben. A helyzetüket többek között az is nagymértékben nehezíti, hogy a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) olyan törvényeket hozott, amelyek arra kényszerítik az országok kormányait, hogy nyissák meg a nemzeti piacukat az erőteljesen támogatott külföldi, különösen az Amerikai Egyesült Államokból származó élelmiszerek előtt. Az amerikai kormány erősen támogatott a termelésével (a szója tonnánkénti ára 348 dollár helyett 155) egyetlen farmer sem kelhet versenyre sehol a világon.

Az átverés
Térjünk vissza a regisztrációra és magára a földtörvényre.
háztáji_csirkeA mézesmadzag szerint a bejelentés azért szükséges, mert az állam megújítaná a háztáji gazdálkodás rendszerét, amelyhez „támogatást” is kapcsol majd. Na, ne!
Emlékezünk a korábbi tapasztalatokra! Támogatták az almafák, a szőlőtőkék kivágását, sőt az állattartást is, melynek következtében a „moslékkal” való etetést megtiltották, akárcsak a libatömést, eltűntek a magyar cukorgyárak, malmok, élelmiszer feldolgozó ipari üzemek is, és sorolhatnánk napestig. A gengszterváltók „támogató” munkája nyomán ma mindössze 3 millió sertés van az országban, míg hatalomátvételük előtt ez a szám 12 millió volt! (több sertés volt, mint az ország egész lakossága!)malac

Már a nagy ötlet, a földtörvény megjelenésekor az volt a véleményünk, hogy fordítva ülnek a lovon.
Ezt erősíti a 2013. január 1-jével hatályba lépett törvény is melynek értelmében már nem csak kizárólag az 1 hektárt meghaladó termőföldterületet használó, hanem valamennyi földhasználó köteles bejelenteni a használatát a területileg illetékes járási földhivatalnál, s földhasználó az is, aki termőföld tulajdonjogával rendelkezik és annak használatát nem engedte át más személy részére. A mostani rendelkezés körülbelül 350 ezer családot érint.
A családi kis gazdaságok, ha a túlszabályozás helyett békén hagyja őket a rezsim, ha nem öli meg őket az adó és járulék terhekkel, valamint nem engedi eltaposni őket a támogatott külföldi multikkal, árukkal, akkor köszönik szépen, jól működnének.

Most, hogy a feudális nagybirtok (multi) rendszer restaurációja folyik, melyben a hatalom célja, hogy kevés kézben és ellenőrzés alatt tartsa az ország élelmiszer termelését, ezzel lényegében sakkban tartva az egész népet, a külföldi multinacionális vállalatok mintájára.

Bocsánatkérés
Úgy gondoljuk, hogy akik nagybirtokok megszerzésére törekedtek, azok vállalják az ezzel járó munkát és terheket is! Ha pedig az új nagybirtokosok nem tudják, vagy nem akarják a termőföldet megművelni, akkor annak tulajdonjoga az államot illeti meg. Az állam pedig a visszavett termőföldeken, földeken vagy alakítson állami gazdaságokat, vagy adja azoknak a magyar dolgozóknak vállalakozóknak, akik megművelik, akik a feldolgozó ipart talpra állítják.
Az pedig magától értetődő, hogy magyar föld, sem termőföld, sem az átminősített ipari felhasználású földterület külföldi kézben nem maradhat.

A regisztrációról még annyit, hogy a földhivatalok és társult csapataik meg, fogják magukat és ön erőből tegyék újra rendbe a nyilvántartásaikat. A tulajdoni nyilvántartás saját bevallásuk szerint is rendben volt a rendszerváltás előtt, melyet korábban jól működtetett az ország. Ez az ő kötelességük és felelősségük, s nem utolsó sorban a költségük – hiszen ezért tartjuk őket– nem pedig a dolgozó embereké.

Bezárt_gyárak_üzemek_István Malom_békésMára bebizonyosodott, hogy a regnáló, egymást váltogató, hazát fosztogató pártalapú rezsimek műkedvelő politikusai és potentátjai, nem látják el feladatukat, nem a hazai érdekeket szolgálják.
Kérjenek hát bocsánatot az elkövetett bűneikért, kártalanítsák a kifosztottakat. Utána pedig el lehet menni az országból, máshol próbálkozzanak a praktikáikkal.
Szerencsére nagy számban akadnak még olyanok itthon, akik valódi hazafisággal és hozzáértéssel tudják és akarják szolgálni a hatalom törvényes birtokosait, a dolgozni akaró és tudó magyar népet.

Mivel a húsos fazék maradékától nehéz önként elválniuk, segítsünk hát nekik, könnyítsük meg az elválást.

Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

Reklámok
Galéria | Kategória: KÉK, Szász Gerda, TERRORIZMUS
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s