Unicredit esetek – egy “befektetés” története

Bár a videó már több, mint 3 éve készült, ennek ellenére a “szolgáltató” él és virul, a vezetősége vagyonokat zsebel be hónapról hónapra, az ügyfelek pedig keresztet vethetnek a pénzükre.
A multikkal – jelen esetben a bankokkal – összejátszó, tőlünk független állam minden eszközével hatékonyan támogatja ezt a kifosztást. Az elmúlt 65 év másról sem szólt.

Hasznos lehet, az öngondoskodás, előrelátás, ha gondoskodunk öregkorunkról, csakhogy a cionista bankokban megbízni az ügyfél számára a koldusbotra jutással egyenlő, mint az alábbi videóból is kiderül.

a videót feltette: “károsultak”

… és néhány hozzászólás …
“Hát ja az összes pénzügyi banki ügyintéző egy rohadt bűntárs akik kivannak oktatva hogyan kell átbaszni a bugris joganalfabéta magyart aki rá van kényszerítve hogy leálljon ezekkel a köztörvényes bűnözőkkel ha az elméleti életszínvonalt tartani akarja vagy csak nem akar éhen dögleni.A megoldás csak 1 van tömeges öntudatra ébredés és cselekvés nem a gazdagok seggének kinyalása, de pont ezért vannak kitartva ezek a bűnszolgák hogy egy végtelen egyensúly legyen a társadalmakban.”

“Az a jogrendszer pedig, amely még kedvez is a rablómaffiáknak a kisemberekkel szemben,
(például a bizonyítási kényszer megfordítása a fizetőparkolási maffia még fokozottabb segítésére) nos, egy ilyen jogrendszer jellemzésére egyszerűen nincs szalonképes kifejezés.
Az euroatlanti civilizáció válaszút előtt áll.

“Sajnos, nem ez az egyetlen bank, amelyik trükközésekkel lenyeli az ügyfél pénzét. (elköltözik-nemtalálom, lebeszélnek-hogy-felvegyem-maj­dkésőbb, kevesebb-összeggel-elégedjekme­g-mertlehethogy-semmitsekapok-­fenyegetés…)
Az egész jogrendünk egy irtózatos moslék!!!!!!!!!!!!!!!!”

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda

Reklámok
Galéria | Kategória: Audie, BŰNÜGYEK, KÉK, SZERZŐK
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.